Un loc minunat

★★★★★
5 5 1
Minunat!un loc unde merita sa revii!va multumim pentru ospitalitatea dumneavoastra!

Minunat

★★★★★
5 5 1
O locatie minunata, inconjurata de un peisaj minunat, o zona in care traim un minunat sentiment de incarcare istorica, avand vizibilitate catre Cetatea Neamtului si incarcare spirituala aflandu'ne in "zona zero" a manastirilor din Neamt ! Gazde primitoare, conditii ireprosabile de cazare, mancare delicioasa smile emoticon Abia astept sa revin la Eulor !!!

O experienta de neuitat

★★★★★
5 5 1
Frumusetea peisajului, linistea de care am profitat cand am simtit nevoia, amabilitatea si profesionalismul personalului pe care ne am bazat pentru realizarea marelui eveniment din viata noastra,sunt in concordanta cu cei doi proprietari ai acestei minunate locatii, motiv pentru care o recomand tuturor celor care vor sa aiba parte de lucruri minunate!

Super

★★★★★
5 5 1
O locatie mirificã , gazde calde śi o bucatarie super !

Un loc minunat cu oameni minunati

★★★★★
5 5 1
Un loc minunat cu oameni minunati

Un loc deosebit!

★★★★★
5 5 1
Am petrecut un weekend minunat la Pensiunea EULOR-AGAPIA unde am fost primiti cu caldura, intr-o atmosfera prietenoasa. Pensiunea fiind o constructie noua am avut parte de tot confortul si de toate utilitatile. Camera curata, decorata cu mult gust a fost luminoasa, spatioasa si confortabila, utilata cu tot ce aveam nevoie. Am profitat de piscina minunata din dotare, SPA , sala de recreere cu biliard si ping-pong unde am petrecut mult timp si locul pentru servit masa realizat intr-un ton rustic au fost perfecte pentru a ne relaxa. Am fost impresionati de bunatatile traditionale realizate din produse de la ferma proprie si servite la pensiune si de amabilitatea gazdelor. Ferma are animalute de tot felul: caprioare, pauni, iepurasi, porumbei, zglobii si jucause. Ne-am bucurat si am profitat de vremea buna pentru a explora imprejurimile cu peisaje pitoresti desprinse din povesti si cu manastiri binecunoscute-VARATEC, AGAPIA.. Recomand cu caldura PENSIUNEA EULOR tuturor celor care vor sa se simta minunat si sa se deconecteze de rutina zilnica ! Multumim EULOR pentru tot si vom reveni cu drag!

Nume
Email
Titlu
Rating
Parere

Testimoniale Overall rating: ★★★★★ 5 based on 6 reviews
5 1